Verzekering oldtimer

verzekering oldtimer

Opzoek naar een verzekering oldtimer maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dat is ook niet zo gek. Er worden tegenwoordig massaal oldtimerverzekeringen aangeboden via het internet. Wij willen ons onderscheiden. Daarom hebben wij een unieke vergelijkingstool ontwikkeld. Deze tool heeft een live verbinding met een landelijke database. Hier houden alle verzekeringsmaatschappijen hun premies in bij.

Om ons zelf nog meer te onderscheiden hebben wij de hoogst mogelijke collectiviteitskorting toegepast op onze verzekeringen. Maar om de goedkoopste te zijn en blijven leveren wij ook nog eens een deel van de provisie in. Zo bent u zeker van de beste en voordeligste verzekering oldtimer.

Nu direct uw verzekering berekenen voor uw oldtimer

Verzekering oldtimer berekenen

Om uw oldtimerverzekering te berekenen vragen wij u een aantal gegevens in te vullen. Wanneer wij deze gegevens binnen hebben zullen wij direct alle verzekeringsmaatschappijen en hun premie ophalen. Wij tonen u binnen enkele seconden een mooi overzicht. Hierin ziet u alle maatschappijen en de premies die wij uit de database hebben gehaald. De korting die wij hebben bedongen zit hier gelijk al in verwerkt. U heeft dus geen extra kosten zoals bij de meeste vergelijking websites. U kunt nu al een verzekering oldtimer afsluiten. Of u vergelijkt eerst de voorwaarden van meerdere maatschappijen.

Verzekering oldtimer vergelijken

Om de voorwaarden te vergelijken, vinkt u de te vergelijken maatschappijen aan. Wij zullen u dan nogmaals een overzicht tonen met de geselecteerde maatschappijen en hun voorwaarden. Neem ze eens rustig door voordat u een verzekering oldtimer af gaat sluiten. De voorwaarden kunnen per maatschappij nogal verschillen namelijk.