Oldtimerverzekering

oldtimerverzekering

U bent opzoek naar een oldtimerverzekering? Maar u weet niet bij welke maatschappij u deze wilt onderbrengen? Dat is ook niet zo gek, iedereen biedt tegenwoordig verzekeringen aan via het internet. Wij onderscheiden ons zelf van de rest door onze unieke vergelijkingstool en de hoogst mogelijke collectiviteitskorting.

Nergens anders krijgt u dezelfde collectiviteitskorting als bij ons. Om de premie voor oldtimerverzekeringen nog goedkoper te maken, leveren wij een deel van onze provisie in. Laat ons uw oldtimerverzekering maar eens vergelijken en u ziet het zelf.

Bereken nu de premie van een autoverzekering voor uw oldtimer

Oldtimerverzekering berekenen

Het berekenen van oldtimerverzekeringen doen wij in minder dan 2 minuten voor u. Het enige wat we van u vragen te doen is het invullen van uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage. Wanneer deze gegevens bij ons binnen zijn zullen wij direct alle premies ophalen. Deze tonen wij enkele seconden later in een duidelijk overzicht.

Vanaf nu kunt u een oldtimerverzekering afsluiten of de voorwaarden vergelijken van de verzekeringsmaatschappijen.

Voorwaarden vergelijken

Om de voorwaarden te vergelijken vinkt u de gewenste maatschappijen aan. Vervolgens klikt u op de button vergelijken. Wij tonen u dan een nieuw overzicht met de voorwaarden van de geselecteerde maatschappijen. U kunt deze eens rustig doornemen. Bent u er uit, dan is het tijd om een oldtimerverzekering af te sluiten.