Oldtimer verzekering

oldtimer verzekering

Wanneer u zoekt naar een oldtimer verzekering, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij kunnen voor u de beste en voordeligste oldtimer verzekering afsluiten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in autoverzekeringen vergelijken. Wij hebben een live connectie met een landelijke database waar verzekeraars hun premies up2date houden. Zo kunnen wij heel eenvoudig de premies van alle maatschappijen ophalen.

Op deze premies krijgt u van ons de hoogste collectiviteitkorting en daarnaast leveren wij ook nog eens een deel provisie in. Zo kunnen wij voor uw oldtimer de beste en voordeligste verzekering afsluiten. Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw huidige premie? Laat ons dan eens uw oldtimer verzekering berekenen.

Bereken mijn premie voor een oldtimer verzekering…want ik wil graag besparen

Oldtimer verzekering berekenen

Om een verzekering voor uw oldtimer te bereken is niet veel nodig. Vul als eerste eens uw kenteken in. Vervolgens hebben wij uw geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage nog nodig. Wanneer u dit heeft ingevuld zullen wij direct de premies ophalen voor uw autoverzekering.

Binnen enkele seconden tonen wij u een overzicht met de maatschappijen en daarbij horende premies. U kunt nu direct een verzekering afsluiten voor uw oldtimer. Of u kunt nog maatschappijen vergelijken op voorwaarden. Deze kunnen nog wel eens verschillen per maatschappij.

Oldtimer verzekering vergelijken

Om een aantal maatschappijen te vergelijken, vinkt u deze maatschappijen aan. Wanneer u op de button vergelijken heeft geklikt zullen wij een nieuwe overzicht tonen. Nu kunt u de voorwaarden eens rustig vergelijken alvorens u een keuze maakt in de verschillende oldtimer verzekeringen.