Oldtimer verzekeren

oldtimer verzekeren

Goedkoop uw oldtimer verzekeren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij beschikken namelijk over de mogelijkheid om in enkele seconden van alle verzekeringsmaatschappijen de premies op te halen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vergelijken van autoverzekeringen. Wanneer wij u oldtimer verzekeren dan krijgt u van ons de hoogst mogelijke collectiviteitskorting. Daarnaast leveren wij ook nog eens een deel van onze provisie in. Zo bent u verzekert van de beste en voordeligste oldtimerverzekering.

Oldtimer verzekering berekenen

Wanneer u uw oldtimer wilt verzekeren, dan is het belangrijk om ons eerst uw oldtimer verzekering te berekenen. Dit duurt nog geen 2 minuten. Vul als eerste uw kenteken in. Daarna hoeft u alleen nog maar uw geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage in te vullen.

Wanneer al deze gegevens ingevuld zijn zullen wij direct alle premies van alle maatschappijen ophalen. Enkele seconden later tonen wij een overzicht met deze gegevens. U kunt nu direct uw oldtimer verzekeren of verzekeringsmaatschappijen vergelijken op voorwaarden.

Oldtimerverzekering vergelijken

Om de voorwaarden te vergelijken, vinkt u de maatschappijen aan die u wilt vergelijken. Wanneer u op de button vergelijken klikt zullen wij u een ander overzicht tonen. U kunt de voorwaarden nu eens rustig vergelijken alvorens wij u oldtimer verzekeren.