Goedkopere oldtimerverzekering

goedkopere oldtimerverzekering

U vindt dat u te veel betaald voor uw oldtimerverzekering? Dit kan heel goed mogelijk zijn. Wij kunnen u helpen een goedkopere oldtimerverzekering te vinden. Speciaal hiervoor hebben wij een tool ontwikkeld. Deze vergelijkingstool heeft een live connectie met een landelijke database waar alle premies van verzekeringsmaatschappijen dagelijks geüpdatet wordt.

direct uw goedkopere oldtimerverzekering vergelijken

Goedkopere oldtimerverzekering berekenen

Om een goedkopere verzekering te vinden voor uw kostbare oldtimer, vragen wij u enkele gegevens in te vullen. De gegevens die ingevuld dienen te worden zijn; uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage.

Wanneer deze gegevens digitaal bij ons binnen zijn zal onze tool direct opzoek gaan naar een goedkopere oldtimerverzekering. Dit duurt maar een paar seconden. U krijgt na het bereken een overzicht te zien met verzekeringsmaatschappijen en hun oldtimerverzekeringspremie.

Goedkopere oldtimerverzekering berekenen?………Klik dan hier

U kunt er voor kiezen om direct een goedkope oldtimerverzekering af te sluiten of maximaal drie verzekeringsmaatschappijen te vergelijken op voorwaarden. Deze kunnen namelijk nog wel eens verschillen van elkaar.

Goedkopere oldtimerverzekering vergelijken

Om de verzekeringsmaatschappijen te vergelijken hoeft u deze alleen maar aan te vinken. Vervolgens krijgt u een nieuw overzicht te zien. U kunt nu de voorwaarden eens rustig doornemen en vergelijken voordat u een goedkope oldtimerverzekering afsluit.

Goedkopere oldtimerverzekering afsluiten

Om een goedkopere oldtimerverzekering af te sluiten vragen wij u nog een aantal NAW gegevens in te vullen. Wanneer ook deze gegevens digitaal bij ons binnen zijn zullen wij u de offerte per mail verzenden. Vanaf dat moment heeft u een voorlopige dekking tot dat u het polisblad van de maatschappij thuis ontvangt.