Goedkoopste oldtimerverzekering

goedkoopste oldtimerverzekering
U bent trotse eigenaar van een prachtige kostbare oldtimer wilt u deze natuurlijk zeer goed verzekeren. Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van oldtimerverzekeringen. Hiervoor hebben wij een unieke tool ontwikkeld. Deze tool heeft een live verbinding met een landelijke database waar alle verzekeringsmaatschappijen hun premies in updaten. Zo kunnen wij voor u zeer eenvoudig de beste en goedkoopste oldtimerverzekering aanbieden.
direct uw goedkoopste oldtimerverzekering vergelijken

Goedkoopste oldtimerverzekering berekenen

Om alle oldtimerverzekeringen te berekenen om te zien welke voor uw situatie de goedkoopste is hebben wij een aantal gegevens nodig. Wanneer we uw kenteken, geboortedatum, postcode, schadevrije jaren en kilometrage binnen hebben gaat onze vergelijkingstool opzoek naar alle premies voor een oldtimerverzekering.

Bereken voor mij de goedkoopste oldtimerverzekering…….klik hier

Binnen enkele seconden krijgt u een overzicht op uw beeldscherm te zien met verzekeringsmaatschappijen en daarbij hun premies voor een oldtimerverzekering. De goedkoopste oldtimerverzekering voor u staat bovenaan. U kunt nu direct een oldtimerverzekering afsluiten of maximaal 3 verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken. De voorwaarden per maatschappijen kunnen nog wel eens verschillen van elkaar.

Goedkoopste oldtimerverzekering vergelijken

Wanneer u een aantal verzekeringsmaatschappijen op voorwaarde met elkaar wilt vergelijken dan vinkt u deze maatschappijen aan en klikt u op vergelijken. Enkele seconden later krijgt u een nieuw overzicht. U kunt dit overzicht nu rustig doornemen en de gekozen verzekeringsmaatschappijen met elkaar vergelijken.

Goedkoopste oldtimerverzekering afsluiten

Wanneer u klaar bent met het berekenen en vergelijken van een oldtimerverzekering kunt u de beste en goedkoopste oldtimerverzekering voor uw situatie afsluiten. U selecteert de oldtimerverzekering welke u wilt en klik op stuur offerte per mail. Op dit moment hebben wij nog een aantal aanvullende gegevens nodig. U hoeft alleen nog maar uw email adres, achternaam, geslacht en telefoonnummer in te vullen. Zodra wij deze gegevens binnen hebben zullen wij de offerte per email verzenden. Vanaf dit moment heeft u een voorlopige dekking tot dat de verzekeringsmaatschappij uw oldtimerverzekering goedkeurt.